Over ons

Over ons

Een vertrouwde naam sinds 1954
Hoenderdos Accountants & Raadgevers is een accountantskantoor. Het werd in 1954 opgericht door Henk Hoenderdos en groeide al snel uit tot een vertrouwde naam voor het Zaanse bedrijfsleven.

Vandaag de dag zijn we voor onze relaties een belangrijk anker voor de grote en kleine beslissingen. Daarvoor hebben we de juiste specialisten in huis. Mensen met de juiste mentaliteit. We zeggen misschien niet altijd wat u wilt horen. Daarentegen luisteren we altijd naar wat u zegt.

Kees Hoenderdos

Kees Hoenderdos
Certificerend accountant en partner. Zette in 1984 het kantoor van vader Henk voort en bouwde Hoenderdos Accountantskantoor uit tot een gerespecteerd accountantskantoor voor zowel de grote als de kleine ondernemer. Voor Kees hebben grote beslissingen altijd te maken met plezier in je leven en in je werk. Voor de kleine beslissingen kan hij soms lekker de tijd nemen.

Ton Glas

Ton Glas
Fiscaal jurist, ofwel belastingadviseur en partner. Heeft het MKB en DGA als specialiteit. Begon ooit bij de Belastingdienst en kwam via een aantal omzwervingen in 2010 bij Hoenderdos Kleinloog terecht. Ton’s grootste beslissing tot nu toe is de stap van een veilig dienstverband naar het zelfstandig ondernemerschap. Het wekelijks bezoek aan de hockeywedstrijden van zijn kinderen is voor hem een kleine beslissing. Maar kiest hij dan voor z’n zoon of toch voor z’n dochter…

Laura Nicolai

Laura Nicolai
accountant / belastingadviseur

Maria Kneip

Maria Kneip
administratief medewerkster – salarisadministrateur

Brenda Mans

Brenda Mans
assistent accountant

Carina Civello

Carina Civello
administratief medewerkster

Erik Riemersma

Erik Riemersma
assistent accountant

Herstelmogelijkheid aanvraag subsidieregeling praktijkleren 2019-2020

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap biedt werkgevers de mogelijkheid om alsnog subsidie aan te vragen op grond van de Lees verder

Algemeen

  • online administratie
  • news
  • online-dos
  • newsleter-signup