Belastingaangiften

 • Aangiften dividendbelasting
  Uw vennootschap moet, op het moment dat winsten uitgekeerd worden, zelf de dividendbelasting inhouden en afdragen aan de Belastingdienst. Uiteraard kunnen wij de aangifte dividendbelasting voor u regelen. Dan weet u tenminste zeker dat het goed gebeurt. Met ingang van oktober 2012 moeten voorafgaand aan dividenduitkeringen de zogenaamde balans- en uitkeringstest worden uitgevoerd. Ook daarbij kunnen wij u behulpzaam zijn.
 • Aangiften erf- en schenkbelasting
  Erf- en schenkbelasting zijn aan strikte regels gebonden. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van alle regels. Maar nog belangrijker, wij kennen ook de vrijstellingen.
 • Aangiften inkomstenbelasting
  Veel mensen zien er tegen op. Wij draaien onze hand er niet voor om. Zodra u alle informatie verzameld hebt, doen wij op tijd de aangiften inkomstenbelasting. Dat scheelt u veel hoofdbrekens en wie weet levert onze expertise u meer op dan wanneer u het zelf doet.
 • Aangiften loonbelasting
  De loonbelastingaangiften. We zorgen ervoor dat uw loonbelastingaangiften tijdig en volledig aangegeven wordt.
 • Aangiften omzetbelasting (btw)
  De aangifte omzetbelasting is geen hogere wiskunde, maar het moet toch secuur en tijdig gebeuren. Daarnaast is het zinvol om van tijd tot tijd te bekijken of uw onderneming nog aan alle regelingen voldoet. Uiteraard helpen wij u daar graag bij.