Administratie

Standaard werkzaamheden kosten u als ondernemer vaak veel tijd. Denk aan het invoeren van in- en verkoopfacturen, bank- en kasmutaties, de aangifte BTW en de verwerking van kostendeclaraties. Uitbesteden kan u veel tijd, fouten en ergernis besparen. Wij nemen u deze activiteiten graag uit handen. Groot voordeel daarvan is dat u op elk moment weet hoe u er financieel voorstaat. En tijdig maatregelen kunt treffen om uw ondernemingsbeleid zo nodig bij te sturen.

Financiële administratie

De boekhouding bijhouden behoort zelden tot de favoriete bezigheden van ondernemers. Maar het belang van een correcte en up-to-date financiële administratie is groot. U kunt deze zelf verzorgen, op basis van een online boekhoudplatform en met of zonder onze support. Of u legt de volledige financiële administratie in onze ervaren handen. Welke keuze u ook maakt, alles verloopt digitaal en daarmee gemakkelijk en efficiënt.

Alles gaat digitaal

Uw complete administratie en het onderliggende samensteldossier wordt door ons digitaal opgebouwd. Foto’s of pdf’s van inkoopfacturen mailt u zelf naar uw digitale administratie. Verkoopfacturen maakt u digitaal aan en mailt u naar uw klanten en naar uw digitale administratie. Uw banksaldo en debiteurenstand zijn via automatische bankkoppelingen altijd actueel. U geniet van een papierloze administratie en heeft op uw smartphone of computer op elk gewenst moment inzicht in omzet, debiteurensaldo en bankstand. Met realtime gegevens, verwerkt tot heldere grafieken die het trekken van conclusies en het nemen van besluiten gemakkelijk maken. Daarbij kunt u natuurlijk altijd rekenen op ons deskundig advies.