Aangiften omzetbelasting (btw)

De aangifte omzetbelasting is geen hogere wiskunde, maar het moet toch secuur en tijdig gebeuren. Daarnaast is het zinvol om van tijd tot tijd te bekijken of uw onderneming nog aan alle regelingen voldoet. Uiteraard helpen wij u daar graag bij.

Aangiften loonbelasting

De loonbelastingaangiften. Het is even opletten, maar we zorgen ervoor dat alles tijdig en volledig aangegeven wordt.

Aangiften inkomstenbelasting

Veel mensen zien er tegen op. Wij draaien onze hand er niet voor om. Zodra u alle informatie verzameld hebt, doen wij op tijd de aangiften inkomstenbelasting. Dat scheelt u veel hoofdbrekens en wie weet levert onze expertise u meer op dan wanneer u het zelf doet.

Aangiften erf- en schenkbelasting

Erf- en schenkbelasting zijn aan strikte regels gebonden. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van alle regels. Maar nog belangrijker, wij kennen ook de uitzonderingen.

Aangiften dividendbelasting

Uw vennootschap moet, op het moment dat winsten uitgekeerd worden, zelf de dividendbelasting inhouden en afdragen aan de Belastingdienst. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen. Dan weet u tenminste zeker dat het goed gebeurt.

Met ingang van oktober 2012 moeten voorafgaand aan dividenduitkeringen de zogenaamde balans- en uitkeringstest worden uitgevoerd. Ook daarbij kunnen wij u behulpzaam zijn.

Herstelmogelijkheid aanvraag subsidieregeling praktijkleren 2019-2020

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap biedt werkgevers de mogelijkheid om alsnog subsidie aan te vragen op grond van de Lees verder

Algemeen

  • online administratie
  • news
  • online-dos
  • newsleter-signup