Online administratie/boekhouding

Steeds meer opdrachtgevers hebben tegenwoordig hun administratie online. Zo kunnen ze altijd hun financiën online bekijken of bijwerken. Wij zorgen voor alle updates en onderhoud. Daarnaast voeren we dagelijks een back-up uit.

Loonadministratie

Bij Hoenderdos Kleinloog kunt u de gehele loonadministratie uitbesteden. Wij verzorgen dan de belastingaangiften en de loonstroken. U heeft nergens omkijken naar. Uiteraard houden wij u altijd op de hoogte, zodat u weet wat er speelt.

Jaarrekening/publicatiestukken (samenstellingsverklaringen)

Voor het samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken hoeven we natuurlijk niet uitgebreid met u te overleggen. Even afgezien van een enkele vraag maken we die stukken bijna zonder dat u er erg in heeft. Uiteraard nemen we na afloop wel de tijd om het eindresultaat met u te bespreken en toe te lichten.

Administratie/boekhouding

De invoer van verkoop- en inkoopfacturen, bank- en kasmutaties. De BTW-afdracht. De kostendeclaraties. Het zijn van die standaard werkzaamheden die u veel tijd kosten. Besteedt u ze aan ons uit, dan hebt u uw handen vrij voor de belangrijkere zaken. Precies, de zaken waar u goed in bent.

Aangiften vennootschapsbelasting

De aangifte vennootschapsbelasting verdient de volle aandacht. Onze mensen weten waar ze op moeten letten.

Herstelmogelijkheid aanvraag subsidieregeling praktijkleren 2019-2020

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap biedt werkgevers de mogelijkheid om alsnog subsidie aan te vragen op grond van de Lees verder

Algemeen

  • online administratie
  • news
  • online-dos
  • newsleter-signup