Gouden handdruk

De gouden handdruk is een hoofdstuk apart. Hoe leg je zoiets vast? Of hoe laat je die uitbetalen? Moet je een lijfrenteverzekering afsluiten of juist een stamrecht bv oprichten? Genoeg stof tot nadenken dus. Maak gewoon een afspraak en bespreek het in alle rust met onze specialisten.

Fusie/splitsing

Geen fusie of splitsing is hetzelfde en altijd weer spelen er vele belangen mee. Vandaar dat deskundige begeleiding en advies van enorm belang zijn. Zowel fiscaal als financieel. Fusie en splitsing worden uiteindelijk notarieel vastgelegd.

Financieringen

Op het gebied van financiering kunt u vele kanten op. Inderdaad, ook de verkeerde. Vandaar dat het raadzaam is om niet alleen op het advies van financiële instanties en tussenpersonen te vertrouwen. Wij zijn totaal onafhankelijk en weten waar de valkuilen zitten.

Financiële planning

Als ondernemer heeft u meer verstand van uw eigen specialisme dan van het onze. Het is daarom altijd interessant om samen met ons regelmatig uw financiële planning door te nemen. Vaak kunnen wij u op zaken wijzen waar u zelf niet direct aan denkt.

Faillissement/schuldsanering

Ook al lijkt de situatie in uw ogen uitzichtloos, dan nog heeft het zin om ons in te schakelen. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen we zelfs bij faillissement of schuldsanering het nodige betekenen. Voor uw onderneming én voor u privé.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen, ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen genoemd, is vandaag de dag een verantwoordelijkheid die u als ondernemer hebt. Het gaat tegenwoordig veel verder dan alleen energiebesparing. Lees hier de folder, dan weet u ook meteen wat wij als adviseur op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Bezwaar- en beroepsprocedures

Voor bezwaar- en beroepsprocedures is kennis van wetgeving en jurisprudentie een eerste vereiste. Onze certificerende accountants en fiscalist worden voortdurend bijgeschoold om overal van op de hoogte te zijn. Test ons maar uit. Zult u zien dat we met vlag en wimpel slagen.

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is een ingewikkeld proces met veel ingrijpende gevolgen. Zowel zakelijk als privé. Samen met onze accountants en raadgevers gaan we zorgvuldig te werk om de strategie te vinden die het beste bij u en uw bedrijf past.

Bedrijfsbeëindiging

Of het nu verkoop, fusie, overlijden of een faillissement betreft, bij bedrijfsbeëindiging komt er veel op u af, nog even afgezien van het emotionele aspect. Met onze financiële en fiscale expertise en ervaring weten we exact waar u allemaal rekening mee moet houden.

Accountantsverklaringen (assurance, subsidie, verzekerd belang)

Als bestuurder van een rechtspersoon heeft u in bepaalde gevallen een accountantsverklaring nodig. Het spreekt voor zich dat onze certificerende accountants u daaraan kunnen helpen.

Herstelmogelijkheid aanvraag subsidieregeling praktijkleren 2019-2020

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap biedt werkgevers de mogelijkheid om alsnog subsidie aan te vragen op grond van de Lees verder

Algemeen

  • online administratie
  • news
  • online-dos
  • newsleter-signup